Halloumigryta1 gul lök 2 klyftor vitlök 25 g smör, till stekning 125 g körsbärstomter 0,5 zucchini 2 tsk hel kummin 1 msk garam masala 2 dl Felix ketchup osötad 4 dl matgrädde 70 g spenat 2 halloumi olja, till stekning
Servering4 port ris, kokt 2 dl rostade cashewnötter 2 naanbröd
Den här försvenskade, krämiga, indiska linsgryta var riktigt smarrig. Indiska maträtter kan ibland vara rätt så kryddstarka och därför inte riktigt falla alla i smaken
30 juli 2012. -. Jag fortsätter med ännu en rödbetsrätt. Här sötar vi rödbetorna lätt med honung och ger dem lite kryddstark vitpepparsmak och serverar med grillad halloumi
Hej. Skriver från jobbet, klockan är snart 03 och nattens näst sista paus. Gjorde en sååå god vegetarisk middag ikväll, (inspirerad av Zeinas Kitchen men på mitt eget vis) nämligen en butter halloumi
Indisk kokbok. Indiskt – läckert och lättlagat steg för steg. Känslan som förmedlas är dock inte särskilt indisk och den varken inspirerar eller får det att vattnas i munnen
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.