Den här försvenskade, krämiga, indiskalinsgryta var riktigt smarrig. Indiska maträtter kan ibland vara rätt så kryddstarka och därför inte riktigt falla alla i smaken
2 tsk garam masala (indisk kryddblandning, går att få tag i de flesta välsorterade matbutiker). 2 tsk garam masala (indisk kryddblandning, går att få tag i de flesta välsorterade matbutiker)
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Skölj bönorna och majsen. 3. Grovhacka chili, vitlök och lök. 4. Mixa ihop alla ingredienser bönor, majs, koriander, ägg, fiberhusk och kryddor
Ni ser här vår absoluta favoriträtt när det gäller vegetarisk mat, Daal. Speciellt vid denna lite kyligare tiden på året passar den indiskalinsgrytan riktigt bra, dom där härliga kryddorna sätter fart på blodcirkulationen och värmer frusna kroppar och själar som just pedalat hem från jobbet
En värmande linsgryta med indiska smaker. Jag har länge velat visa er en god linsgryta. ohlala så gott. Jag skämms inte ett dugg för att publicera mitt andra vegetariska recept denna veckan
Inlägget Indisklinsgryta – enkla middagstipset dök först upp på Rawness. Så här kommer ett enkelt och gott recept på en indisklinsgryta jag gjorde i veckan som gick
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.