Paolo Roberto har gett ut två mycket trevliga kokböcker som ger oss läsare en inblick i hans liv. Dessutom bjuds man på vackra bilder och läckra recept
Förgrädda det lättfrysta pajskalet i mitten av ugnen i 15 minuter tills det har fått lite färg. Det är ändå något mysigt med att mörkret kryper närmare, vinden viner och att det stänker på rutorna
Frys smeten i 3–4 timmar, så att den är lättfryst vid servering. Så här såg vårt nyårsbord ut i år. Vi samlades fem familjer och körde knytkalas som vanligt
Frys smeten i 3–4 timmar, så att den är lättfryst vid servering. Den här cheesecaken som smälter i munnen har en bas av mascarponeost istället för färskost
Frys smeten i 3–4 timmar, så att den är lättfryst vid servering. Som jag skrivit många gånger så är en av mina favoriter mascarpone cheesecake,och jag ville testa på nåt nytt
Frys smeten i 3–4 timmar, så att den är lättfryst vid servering. Så här såg vårt nyårsbord ut i år. Vi samlades fem familjer och körde knytkalas som vanligt
LÄTTFRYST MOUSSE AV KÖRSBÄR. 5 1/2 dl körsbär, urkärnade. 1 dl socker. 1 msk gelantinpulver. 3 dl grädde. Lägg 1/2 dl körsbär åt sidan och koka upp resterande med sockret
Skär melonen i bitar och skär bort skalet. Mixa melonen och blanda alla ingredienser. Häll upp i två tjocka glas och ställ in i frysen ca 2 timmar, tills glassen är halvfrusen
lättfryst och skuren i tunna skivor. Smula jästen i en bunke. Värm vattnet till 37 grader och häll på lite av vattnet över jästen och rör tills jästen är helt upplöst i vattnet
Krossa kexen, gärna i mixer. Smält 50 g av smöret och tillsätt det tillsammans med sirapen. Kläm ut smuldegen i botten av en springform, ca 24-26 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.