Som dessert blev det en lättfrusen philadelphiatårta med hallon. Lättfrusen philadelphiamousse. Lättfrusen Philadelphiamoussetårta, 10 persMarängbotten 3 äggvitor 1,5 dl socker 1 droppe ättika
Jordgubbsgazpacho med lime & mynta är en härligt uppfriskande förrätt att servera en varm sommardag. Nedan följer receptet ni bara måste testa som är beräknat för 10 pers
Lägg jordgubbarna i en kastrull tillsammans med vatten och socker. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur kärnorna lägg dem och stången i kastrullen
I senaste numret av Lantliv Mat & Vin finns ett recept på en Jordgubbsgazpacho av systrarna Eisenmann, det receptet som jag fastnade i direkt när jag öppnade magasinet
Jordgubbsgazpacho (systrarna Eisenman). Det var det som fanns i min kamera efter Juni månad, inte hunnit blogga men ändå tagit lite bilder till bloggen, så att det finaste är nog detta bordet,
Lättfrusen vattenmelon, det blir som glass en varm sommardag. Tjohoo. Allt fint med dig. Ännu en underbart fin sommardag har passerat, runt 25 strecket och sol med moln, fantastiskt och vad passar väl bättre en sån här dag än vattenmelon
Lägg jordgubbarna i en kastrull tillsammans med vatten och socker. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur kärnorna lägg dem och stången i kastrullen
Jordgubbsgazpacho. Servera kakan med jordgubbsgazpachon. Jordgubbsgazpacho. Snoppa jordgubbarna, skala och kärna ur melonen och skär den i cm stora bitar
Gazpacho är egentligen en spansk grönsakssoppa som serveras väl kyld med isbitar. Namnet har inspirerat till den svalkande soppan som ska få stå en stund i frysen före servering och nästan bli som sorbet
1. Lägg jordgubbarna i en kastrull tillsammans med vatten och socker. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur kärnorna lägg dem och stången i kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.