Ett recept ur boken Jordgubbar och rabarber av Sandra Leigh Draznin. Gäller att passa på att testa olika recept i den nu när det finns färska jordgubbar och rabarber
Blanda allt i en skål, smaka av med med olja, citron eller salt och servera direkt. 40-50 g ramslök (en rejäl näve), sköljd och hackadca 15 cm gurka, fint tärnad8-10 små smakrika tomater eller 1-2 större, fint tärnade1 tsk finrivet skal av citron1-2 msk citronsaft2-3 msk olivoljasalt. 1 tsk finrivet skal av citron. 1-2 msk citronsaft
Rör ner citronskalet, mjölet, hjortronsalt och jordgubbar. skalet ifrån en KRAV- citron. För ett tag sedan så sprang jag på frystorkade jordgubbar i en affär och var tvungen att köpa
Toppad med solvarma jordgubbar Pannacottapaj med fläder, citron och jordgubbar. Enkel att göra men aningens för söt, så nästa gång jag bakar den har jag en del saker att ändra på, dels tillsätta lite mer citron och mindre socker i pannacottasmeten och dels eventuellt byta ut drömmarna mot en mindre söt kaka
Inlägget Citron & maräng glasstårta dök först upp på Hannas Bageri. En supersmaskig citron och maräng glasstårta som jag delade med mig av till er i somras har jag för mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.