BOTTENRiv mandelmassan och blanda med äggvitorna till en slät smet. Låt svalna (mycket viktigt annars smälter smörkrämen)SMÖRKRÄMRör ihop smör och florsocker
Blanda allt i en blender och servera. Hela satsen ger ca 1,5 liter och räcker till ca 8 personer á 2 dl. Och räcker då till ca 10 personer. Receptet kommer från en insändare (Kija) till tidningen Mat och Hälsa nr 1/2013 Smoothie - 8 port
Cheesecake med krossad choklad & ett täcke av krämig kolasås á la Jennys matbloggFoton. Börja med botten till cheesecaken, mixa digestivkexen till smulor och rör ihop med smält smör
Redo för nya tag och recept på härligt chokladig kaka med kolasås. Igår när jag satte mig vid datorn lyste bokstäverna med sin frånvaro och det gick inte att få ner något vettigt, what so ever
Lägg det på bananskivorna och ringla över kolasåsen. Skär chokladen och pecannötterna i bitar. Ställ paketen på grillen och låt dem stå ca 10 minuter eller tills chokladen smält och bananerna blivit varma. 4 msk kolasås
Riktigt läcker pastasås med kyckling, vitlök, soltorkad tomat, tomat och spenat. Så krämig och så god. Hacka kycklingen och lök i tärningar, hacka soltorkade tomaterna i mindre bitar, finhacka vitlöksklyftorna och dela cocktailtomaterna i halvor
Den inställningen har jag och den kommer jag inte att tumma på – för bakat ska i första hand vara gott, inte nyttigt eller annorlunda (även om det gärna får vara det också)
Dig som älskar choklad i mängder och jordnötter. Jag använde en väldigt liten för att få den hög, går lika bra att ta en större och göra plattare kakor
Denna underbart goda choklad och cheesacaketårta bakade jag till min födelsedag. Eftersom jag är barnsligt förtjust i både kladdiga chokladkakor och cheesecake, så blev jag väldigt glad när jag hittade en kombination av dessa båda grymt goda kakor i boken 'Hummingbird bakery cookbook'
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.