1 kg Fläskytterfilé. 1 2 deciliter Grädde. 1 1 dl Smetana Eller crème fraiche eller byt ut mot grädde. 1 50 g Finhackad gul lök Cirka 1 liten lök. 1 1 dl Sockerfrilingonsylt. 1 2 msk Tamarisoja. 1 Arrowrot tillredningVid behov
750 g Laxsida. 1 1 msk Citronsaft. 1 0,75 tsk Spiskummin. 1 0,75 msk Olivolja. 1 0,50 tsk Rivetcitronskal ( inte det vita för då blir det beskt ). 1 0,75 dl Finhackaddill. 1 0,75 dl Finhackad gräslök. 1 5 st Citronskivor
1 kg Fläskytterfilé. 1 2 deciliter Grädde. 1 1 dl Smetana Eller crème fraiche eller byt ut mot grädde. 1 50 g Finhackad gul lök Cirka 1 liten lök. 1 1 dl Sockerfrilingonsylt. 1 2 msk Tamarisoja. 1 Arrowrot tillredningVid behov
Jag stekte kotletter och till dem hade vi kokt potatis, brysselkål, gelé och en champinjonsås. Jag häller ilite vatten i pannan som jag använde när jag stekte kotletterna för att ta vara på stekskyn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.