Krydda med salt, peppar och cyrry. Om ni väljer att behålla kycklingfiléerna stora så väntar ni med att ha i grönsakerna till det bara är några minuter kvar av tillagningstiden
Smaka av med salt, peppar, lime och fond. Servera grytan tillsammans med nykokt ris. Gör så här. Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan
Riv skalet från citronen fint och lägg i en skål tillsammans med baconet och vitlöken. Med handen så gör du ett tomrum mellan kycklingbröstet och bröstskinnet, var försiktig så att du inte drar sönder skinnet
Stek kykling och lök i rapsolja. Receptet kommer från boken "Klaras goda GI-dagar", men är lite omgjort med utgångsunkt i vad jag hade hemma kyl och frys
Ät polentabitarna tillsammans med röbetsröran, grönsallad och kykling/tofu/sojafilé. Jag är inte såld men tror att jag kan få till det lite bättre med smaker om jag får trixa lite
kykling eller lax. Fyll en kastrull med vatten och koka upp med lagom mycket fond. Ta en soppslev och fyll den med fond, häll fonden på riset, rör och låt det småkoka
Jag tänker inte vara den som öppnar med att gnälla på vädret, men bara lite. Med det sagt fullkomligt älskar jag snöiga och regniga dagar, om alternativet hade funnits att ligga inne och kolla på film
Lägg grönsakerna i en ugnsfast form och tillsätt kyklingen och marinaden. I veckan har jag haft asiatiskt tema med bland annat en sweet chili och sojakyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.