Xiao fan qie chao ji ding - Kycklingtärningar wokade med småtomater. Hetta upp ett par matskedar olja i en wok och woka kycklingtärningarna halvklara och lägg då vitlök och curry
Bi qi ji ding - Kycklingtärningar med vattenkastanj. Till den här rätten måste man ha färska vattenkastanjer, det blir inte alls lyckat med burkvarianten
Stek kycklingtärningarna tills de är genomstekta och lägg upp på en tallrik. Det här är en lättlagad och god wok som inte tar speciellt lång tid att tillaga
Tillsätt kycklingtärningarna, vitlök och purjolök och låt allt få lite färg. Ugn 200 grader. Pajskal. Blanda margarin, vetemjöl och salt till en grynig massa, gärna i matberedare
Blanda i kycklingtärningarna och låt svalna. Söndag 10 april 2016. Det är dags för er att få smaka på en god paj som innehåller lite kyckling men desto mer gottiga grönsaker
Om du äter kött hade det säkert varit gott med skinka eller kycklingtärningar i den här pastan. Igår var min dotter sjuk med feber och vi var hemma hela dagen, hade inte riktigt planerat maten så fick ta vad som fanns hemma och till lunch kokade jag glutenfri penne pasta från Glutano och stekte vitlök, paprika, champinjoner och haricot verts med grön pesto som jag sen blandade ner pastan i
Kycklingtärningar Gong Bao är ju en välkänd rätt. Kryddningen funkar utmärkt även till räkor. Jordnötter är en vanlig ingrediens men jag föredrar cashew
Gong bao ji ding är en kycklingrätt från Sichuan, Gong Bao är en gammal ämbetsmanna titel och just en ämbetsman med den titeln gillade den här rätten skarpt och sedan dess har den hetat just Gong Bao Ji Ding (Ji Ding betyder kycklingtärningar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.