Servera gärna med ett gott bröd. Lägg i nudlarna och koka tills dom är klara. Annars kan man ju spä med mer vätska och då räcker den säkert till 3 personer. Kinesisk kycklingsoppamednudlar 2 port. 50 g tunna äggnudlar. Koka upp vatten med buljongtärningen, soja (börja med 1 msk och smaka av) och ketchup. Ta upp nudlarna och fördela i 2 soppskålar. 50 g tunna äggnudlar
Bryn kycklingen på hög värme i en gryta med smör. Servera med delade tomater, limeklyftor och bröd. Bryt nudlarna i bitar och koka dem i soppan, 3–4 minuter. 125 g fullkornsnudlar
Gör så här Skär kycklingfiléerna i små bitar Kärna ur paprikorna Strimla paprika och purjolök Fräs allt i smör i en stor kastrull Häll på vattnet och lägg i buljongtärningar Låt soppan koka upp Bryt ev nudlarna och lägg i dem Låt soppan koka 3-5 min Smaka av med cayennepeppar och ev salt Servera soppan genast med en klick matyoghurt
Smaka av med peppar och salt. Bryt nudlarna något och lägg i dem. Servera med en klick matyoghurt. Kycklingsoppamednudlar (4 portioner). 50 g äggnudlar
Stek tillsammans med 2-3 tsk curry. Låt koka en stund och krydda med 1 tsk paprikapulver, 1-2 tsk dragon, salt och peppar. Red av soppan med 2 msk vetemjöl blandat i 2 dl mjölk och tillsätt äggnudlar och låt koka tills nudlarna är mjuka. 2 dl mjölk och tillsätt äggnudlar och låt koka tills nudlarna är mjuka
Jag är inte någon soppexpert, men några soppor har jag lärt mig att laga och en av mina favoriter är en god kycklingsoppa som är väldigt enkel att slänga ihop
Igår kokade jag en kycklingsoppamed lite hetta i hopp om att mota bort denna förkylning. Koka nudlarna enligt anvisningar, häll av vattnet och spola de med lite kallt vatten så de inte klibbar ihop
En kycklingsoppamednudlar och kokosmjölk. Servera soppan mednudlar, koriander och en klyfta lime. Koka kycklingfileerna hela med lök,ingefära och citrongräs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.