Kycklingsoppa med kokosmjölk och shiratakinudlar. Soppa som vanligtidag, när det är torsdag. Använde ett paketav de nudlarjagtidigarehade köpt, nämligen Shiratakinudlarna
4 1 tärnad morot 2 tsk curry 1 msk oljaca 7 dl vatten 1 kycklingbuljongtärning 200 g tärnadtillagad kyckling 250 g mjukost (gärna mild) svartpepparca 100 g sockerärtor ev färsk koriander (till garnering) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddadKryddpåsar 10 % rabattSantaMaria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
En god och gräddig kycklingsoppa med massoravhälsosamma ingredienser. Snabbt och enkelt atttillaga. • Hacka vitlök och fräs med smör tillsammans med ingefära
Serverakycklingsoppan i skålar och lägg någrakorianderblad överst som garnering. Koka upp kokosmjölk, citrongräs, galangarot och schalottenlök i en lagom stor kastrull eller wokpanna över medelvärme
Skala och tärna morötter och rotselleri, finhacka vitlök och strimla purjolök. Bryn morötter och rotselleri i margarin i en kastrull ett par minuter, tillsätt vitlök och purjolök och fräs glansig
Currydoftandekycklingsoppa är det första receptet vi testar ur Monikasmatkasse. Eftersom vi fick matkassen på en torsdag så börjar vi med soppa på den traditionellasoppdagen
Oj vilket härligt väder det harvarit i helgen. Har befunnit mig blandsjöar och djupaskogar. Grillatfärdigahamburgare och korv och njutit av enkelheten och värmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.