Ingredienser Portioner. 4 1 tärnad morot 2 tsk curry 1 msk olja ca 7 dl vatten 1 kycklingbuljongtärning 200 g tärnad tillagad kyckling 250 g mjukost (gärna mild) svartpeppar ca 100 g sockerärtor ev färsk koriander (till garnering) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Koka kycklingen med lök, morot, lagerblad, pepparkorn, buljongtärningarna och vitlöksklyftorna i ca 45-50 minuter eller tills kycklingen börjar falla isär
Stek kycklingen gyllene tillsammans med curry i Milda Culinesse ca 5 minuter. Koka upp vatten med buljongtärningar, Milda Mini Mat 7%, ingefära och citrongräs
Servera kycklingsoppan i skålar och lägg några korianderblad överst som garnering. Koka upp kokosmjölk, citrongräs, galangarot och schalottenlök i en lagom stor kastrull eller wokpanna över medelvärme
Skala och tärna morötter och rotselleri, finhacka vitlök och strimla purjolök. Bryn morötter och rotselleri i margarin i en kastrull ett par minuter, tillsätt vitlök och purjolök och fräs glansig
Oj vilket härligt väder det har varit i helgen. Har befunnit mig bland sjöar och djupa skogar. Grillat färdiga hamburgare och korv och njutit av enkelheten och värmen
Fräs riset i en gryta med olja. Tillsätt vatten och buljongtärningar och koka under lock, 15 minuter. Tärna kycklingfiléerna och bryn dem i en stekpanna med olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.