Bättre sent än aldrig brukar man ju säga och det passar väl ganska bra in om detta inlägg. För nu ska jag jag lägga upp den maten vi åt i fredags kväll
Blanda cream fraiche, lite majonäs, tonfisk, rödlök, dill, salt och svartpeppar. Nagga potatisarna med gaffel och ställ in dom imitten av ugnen i 200 grader i ca 1-2 timmar beroende på storlek. ca 1-2 timmar beroende på storlek
Borsta och skölj potatisarna. Picka hål i skalet med en provnål eller tandpetare. Dela potatisarna på längden och gröp ur innehållet och lägg i en skål
Alltså en röra som räcker till fyra varma, bakpotatisar. Jag har ju fått prova dessa kycklingbacon från Kronfågel nu en tid och jag måste erkänna, det är grymt gott
Som jag redan har berättat så åt vifamiljefavoritenkycklingtortilla och lchf-variantenkycklingtortillagratängi lördags och fick då förfrågan om recepten
Bakad potatis är sällsynt i vårt hem men i går slog vitill på rätten. Vi var lediga och hade tiden att låta potatisen gå i ugnen vilken jag rekommenderar framför att micra – det blir mycket godare gräddat i ugn än att köra imicron
När det gäller recept till slow cookern/crock potten så finns det ännu inte så mycket på svenska. Men i USA, där crock pot har funnitsbetydligt längre finns det verkligen massor av recept att hittainspirationi
Detta recept hittade jag i Fredagskocken Mattias Larssons kokbok ”Grillat”. Mamma tyckte det lät supergott och handlade hem ingridienserna och satte igång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.