Skär paprikan i bitar och låt den fräsa med löken i några minuter. Rör ner kycklingkött, paprikapulver, lite cayennepeppar och salt i pannan med löken (alltsammans skall blandas)
Du kan med fördel förbereda kycklingpajen någon dag innan servering. Nagga pajskalet med en gaffel så att skalet inte blir bubbligt under kommande förgräddning
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Kycklingpaj. Smaka av med salt och peppar. Den här kycklingpajen har jag gjort i över 10 år och är verkligen en gammal favorit. Späd med grädde och mjölk och låt småkoka i ca 3 min
På med lite peppar. Klä pajform med smördeg. Häll i fyllningen, på med halverade tomater och riven ost. Servera med en god sallad, gärna med isbergs, tomat, gurka, rödlök, majs och italiensk salladskrydda
Stek upp kycklingen och krydda med dina favoritkryddor, mina är. Vispa ihop äggen med mjölken och smaksätt med salt och peppar, häll över kycklingblandningen
Börja med pajskalet. Krämig kycklingpajmed fetaost och rosmarin. Jag har varit så sugen på att göra en paj länge nu, så ikväll tog jag tag i saken och lyckades göra en paj som blev helt underbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.