Låt småputtra medan pastan kokar. Hacka lök och paprika i lagom stora bitar. reda av grytan med majsena eller lite vetemjöl om man tycker såsen är för tjock eller för tunn
4 Grönsaker 800 g frysta potatisklyftor 250 g broccoli 1 msk olja salt svartpeppar Gryta 1 gul lök 250 g champinjoner 4 kycklingfiléer 2 msk smör 250 ml färdig sås (gärna favoritsås med smak av solmogna tomater) 2 1/2 dl vispgrädde Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Tillsätt äpple, buljongtärning, vatten och grädde. Salta och peppra. Bryn lök, vitlök och kyckling 3-5 minuter, tills kycklingen fått färg. 2 Häll bort spadet från paprikan och bryn den någon minut. 3 Servera gärna med ris, potatis, bulgur eller coucous
4 1/2 purjolök 4 port ris eller annat gryn ca 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt och peppar 390 g pastasås med tomat och basilika 1 tsk torkad timjan 1 dl mjölk 1 gul paprika 1 röd paprika Lägg till i inköpslistan
Bryn dem runt om på hög värme i en stekpanna med smör och rapsolja. Garnera med persilja. Rör ner crème fraichen, kycklingfond, majsstärkelse utrört i vatten och koka upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.