Kycklinggryta. Lägg i paprikan så den blir varm men har spänst, servera med pasta eller ris. Kylskåpet behöver piggas upp med ett besök på Ica deffinitivt
4 4 port pasta (gärna gnocchi) ca 600 g kycklingfilé 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 dl pesto paprika 250 g körsbärstomater Att ha hemma 1 msk olja salt peppar 1/2 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger Lägg till i inköpslistan
4 Grönsaker 800 g frysta potatisklyftor 250 g broccoli 1 msk olja salt svartpeppar Gryta 1 gul lök 250 g champinjoner 4 kycklingfiléer 2 msk smör 250 ml färdig sås (gärna favoritsås med smak av solmogna tomater) 2 1/2 dl vispgrädde Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Tillsätt äpple, buljongtärning, vatten och grädde. Salta och peppra. 1200 g grillad paprika i olja. Bryn lök, vitlök och kyckling 3-5 minuter, tills kycklingen fått färg. 2 Häll bort spadet från paprikanoch bryn den någon minut. 3 Servera gärna med ris, potatis, bulgur eller coucous
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.