11 tsk
svartpeppar1 Hetta upp olja i en kastrull eller gryta. Bryn lök, vitlök och kyckling 3-5 minuter, tills kycklingen fått färg. 2 Häll bort spadet från paprikan och bryn den någon minut. Tillsätt äpple, buljongtärning, vatten och grädde. Salta och peppra. Koka cirka 10 minuter. 3 Servera gärna med ris, potatis, bulgur eller coucous.
Så idag blev det ”Kyckling fylld med chili och vitlöksröra”. Dela med dig av inlägget. Fast kallt har det varit, kollade in till växterna i växthuset och där var det varmt och skönt
Skiva mozzarellan och placera överst, toppa med pinjenötter. Jag fick en väldans respons på Instagram när jag delade en bild med dagens Italienska kycklinggratäng
Bryn kycklingen hastigt runtom i olja så den får lite färg, krydda med salt och peppar. Idag mår sonen mycket bättre och har ätit både frukost och lunch
Lägg i skål och pressa över lime och krydda medpaprikapulver & chilipulver. Vi har inte haft några bjudningar hemma, utan lugnt och stilla, med en bjudning hos mina föräldrar och en övernattning på hotell i Göteborg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.