Mango chutneyoch curry är så gott - här blev det en variant med babyplommontomater. 4 portioner 600 gram kycklingfilé 2,5 dl grädde 1 dl mango chutney 2-3 msk chilisås 2-3 tsk curry (eller efter smak) babyplommontomater eller körsbärstomater, ca 200. 1 dl mango chutney
Häromkvällen blev det hemlagad Thaimat igen - åter kycklinggrytamed röd curry ochkokosmjölk. Receptet är väldigt likt mitt tidigare , men kokosmjölken är en light-variant och några grönsaker är utbytta Thaigryta med kyckling och röd curry 3-4 port 500 g Kycklingfilé 400 ml Santa Maria Coconut Milk Light 1 gul lök 50 g morötter 50 g Haricot verts 2-3 msk ICA Asia Red Curry Paste Tina kycklingfiléerna, skär dem i tunna skivor Skala löken och strimla den på längden Skär moroten i skivor eller gör som jag och stava den med Alligator Stek kycklingen Stek löken och morötterna, tillsätt haricot verts mot slutet av stekningen Blanda Kyckling och grönsaker i en stor stekpanna/gryta Häll över kokosmjölkenoch blanda i Curry paste efter smak Låt koka ihop Servera med ris 3-4 port
Ikväll tog jag det som fanns i kylskåpet och lagade till en jätttegod kycklinggryta. Både jag och Amanda åt med stor aptit, så den här rätten spar vi bland vardagsfavoriter
Kycklinggrytan är helt laktos- och glutenfri. Mina vänner och jag har i stort sett ganska olika sätt att äta och se på kost, men samtliga åt med god aptit och maten fick gott betyg
Rör ner persikorna och servera med ris. Stek lök och kyckling och häll ner de övriga ingredienserna. Vita servetter och ljus på en turkosblå duk ger ett väldigt fräscht utseende
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.