Koka riset med lök och buljongtärning. Servera med en blandad sallad. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt. 2 kycklingfiléer
Ibland kan jag bli så sugen på massor med vitlök. Jag blev så sugen på just stekt kyckling i vitlök och tänkte att det skulle bli så gott med en enkel tomatsås och toppa detta med mozzarella – och det blev det verkligen
Jag har laddat upp med bland annat kallrökt lax, sparris och lite andra fräscha grönsaker, Västerbottenost, både smaksatt och naturell cream cheese, smördeg, skaldjur och lite annat
Bryn kycklingfiléerna i smör så dom får fin färg. Vi är alla ledsna, sörjer på vårt vis o saknar denna person enormt… Jobb ska ju dock skötas ändå o vardagen med familj o barn måste rulla på
Servera med färskpotatis eller ris. 6 st kycklingfiléer. Tips. Jag bytte ut Karl-Johan svampen, och använde mig utav 150 gram champinjoner och 150 gram kantareller istället
Fredagskväll och vad är väl mysigare än en familjemiddag, lite lagom slitna efter veckan och man får sätta sig ner och pusta ut, äta gott, njuta, småprata och bli sådär härligt trött så det enda som väntar (efter disk och undanplock i köket förstås) är soffan och TV-kväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.