- som jag tillagadei söndags. Förra året blev jag inspirerad av Josefin då vi körde FF samtidigt, att koka kycklingfiléer och ha i kylen, bara att värma med den kolhydratkällan man vill och lägga till grönsaker
Jag hade gjort en Fiskgryta, Frida hade köpt med sig ett förbaskat gott vin och Ida hade gjort en dessert som var så grymt god som jag ska försöka mig på att kopiera någon dag
Klickar ut röran på tallrikarna och lägger på den stekta filén. Ett knyte bönspagetti. Kycklingfilé, 2 stycken 200 g Philiadelphiaost (smak av gräslök) Soltorkade tomater, en halv burk ca 75 g Krossad vitlöksklyfta Hackad färsk timjan Rör ihop detta. - Läs hela inlägget här 2 stycken
Börja med misomajonnäsen. Blanda miso och äggula och vispai oljan litei taget. Ta vara på köttskyn sombildas och koka ner den till sås, kanske med lite av marinadeni
Jag har länge varitnyfiken på att göra Glace au four, som är franska och betyder just, glass i ugn. Skumt tänker man genast, kyla och värme går ju inteihop men marängen isolerar glassen och den ska ju bara gratineras snabbt så den är bara innei ugnen en kort stund…simsalabim så kommer det ut en riktig ögonbrynshöjare vill jag lova
Tog fram påsen med kött och härlig köttsaft från kylen och gjorde en god gräddsås på skyn och serverade köttet lätt uppvärmt med såsen, kokt potatis, sallad och citronpickladeskivor av polkabetor som jag glömde servera tillskreiryggen kvällen innan
I går var en sådan dag som det fanns gott om energi. Varför inte träna och springa (läs ta bilen) hem för att baka bröd innan man putsar fönsterna och duschar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.