Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
En ny stjärna har fötts på vår jord. 4 kycklingfiléer2 gula lökar2 vitlöksklyftor1,5-2 dl förvällda gula kantareller5 dl vispgrädde2 msk kycklingfond1 msk kinesisk soya2 droppar tabasco1 hel bit parmesanost (en normalstor färdigförpackad)Salt och vitpepparsmör till stekningGör så här. Sätt ugnen på 200 grader. Tack för att jag fick träffa dig endast 6 dagar gammal ♥Kram 4 kycklingfiléer
Lägg filébitarna i kraftiga plastpåsar. Vänd påsarna så att marinaden kommer åt överallt. Trä upp kycklingstrimlorna i dragspelsform på bambuspetten, en bit per spett
Bryn kycklingfilén, salta och peppra. Jag har massor med recept som jag aldrig har gjort, men som ligger i en plastficka och väntar på att bli tillagad
Den här rätten blev nu inte hundraprocentigt "nyttig" eftersom jag inte kunde låta bli att riva över lite ost när jag stekte kycklingfiléerna färdiga i ugnen
Klickar ut röran på tallrikarna och lägger på den stekta filén. Kycklingfilé, 2 stycken 200 g Philiadelphiaost (smak av gräslök) Soltorkade tomater, en halv burk ca 75 g Krossad vitlöksklyfta Hackad färsk timjan Rör ihop detta
Gör de fyllda kycklingfiléerna så här. Varför inte ta tillvara på allt. Skär ett snitt i kycklingfiléerna, lägg i två tomater, förslut snittet med tandpetare
Lägg kycklingfiléernapå grönsaksbädden. Snitta kycklingfiléerna. Min vecka har varit fyllt till bredden med jobb då vi just nu håller på att rekrytera nya medarbetare till min arbetsplats, så vi intervjuar för fullt
Skär dem på längden i jämntjocka bitar. Placera kycklingbitarna ovanpå rotfrukterna. Sätt ugnen på 250 grader. Skär kycklingfiléerna i 2-3 bitar var. 600-700 g kycklingfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.