Örtfylld kycklingfilé med blomkål på två sätt
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st kycklingfil
  • salt
  • 150 g färskost
  • 1 msk färsk timjan
  • 2 msk färsk basilika
  • 1 msk gräslök
  • 1 msk färsk persilja
  • 2 tsk citronskal
  • 1.5 dl riven ost
  • salt
  • 1 st blomkålshuvud
  • 1 st potatis
  • 2 msk smör
  • 1/2 –1 dl mjölk
  • salt
  • 1 st blomkålshuvud
  • 2 msk smör
  • 1.5 tsk gurkmeja
  • salt
  • 1 tsk citronskal
  • 300 g cocktailtomater på kvist
  • 2 tsk olivolja
  • flingsalt
  • basilika

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.