Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. 2 kycklingfiléer. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Smaka av med salt och peppar. Skär kycklingfiléerna horisontellt till fyra tunnare skivor. 2 kycklingfiléer. 11 cm röd chilipeppar eller 1 krm chiliflakes. 10,5 krm vit- eller svartpepparFörbered önskat tillbehör som ex. Bryn kycklingfiléerna på båda sidor i pannan med 2 msk olivolja eller smör
salt, svartpeppar. Ställ tillbaka soppan på plattan och smaka upp med äppelcidervinäger, chiliflakes, ancho chilipulver samt mer salt och peppar om det behövs
Salt, svartpeppar, lantbuljongpulver efter smak. Krydda med salt, svartpeppar och gärna någon typ av lantbuljongpulver - eller smula ner en grönsaksbuljongtärning
Bryn hastigt kycklingfilén i smöret, och krydda med. kycklingfiléer (ca 1 kg). Baskrydda (9 del salt, 1 del vitpeppar). Servera med ris, pasta eller potatis 3-4 st kycklingfiléer. 1 del vitpeppar
Preheat oven to 400 degrees F. Toss blueberries with brown sugar and maple syrup. Spread onto a rimmed baking sheet (lined with foil for easy cleanup) and roast for 15 minutes or until juicy and bubbly
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.