10,5 krm
vit- eller svartpepparFörbered önskat tillbehör som ex. börja koka potatis, pastavatten eller ris (eller annat valfritt tillbehör). Skölj spenat och paprika. Skär paprikan i 2x2 cm bitar. Ansa salladslökarna eller purjolöken och skär i strimlor. Skala och hacka eller pressa vitlöken. Skölj och hacka chili. Skala och riv eller finhacka ingefäran. Fräs spenat, paprika, vårlök, vitlök, chili och ingefära i 2 msk olivolja eller smör några minuter i en panna med höga kanter. Ta upp ur pannan och lägg i en skål eller tallrik. Skär kycklingfiléerna horisontellt till fyra tunnare skivor. Bryn kycklingfiléerna på båda sidor i pannan med 2 msk olivolja eller smör. Salta och peppra. Tillsätt grönsakerna och vänd runt. Häll på vatten och koka upp. Rör i crème fraiche, rör om och koka upp. Smaka av med salt och peppar. Servera kycklingen med önskade tillbehör.
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.