Det blir så väldigt smakrikt, med en komplex hetta och samtidigt oerhört fräscht. De här biffarna är gjorda med kycklingfärs, men skulle gå bra att göra med fläskfärs med om man känner sig lagd åt det hållet för dagen
Servera biffarna med sås, gurksalsan, kokt durra och lite salladsblad. Tänker försöka få med mig mer grönsaker från landet när jag ändå är där och hälsar på
Mixa oljan och basilikan, rör i majonnäs och yoghurt, smaka av med salt och peppar. Koka grynen enligt anvisningarna på förpackningen och tillsätt en örttärning
Sen smakade jag upp det hela med olivolja, pressad lime, salt och peppar och blandade med en halv gurka, nedskuren i bitar, romansallad delad grovt och en näve hackad persilja, både fräscht, gott och nyttigt
Idag gjorde jag kycklingfärsbiffarmed sparris, potatis och kvargcitronsås. För att göra biffarna så mixade jag kycklingfilé till en jämn smet och blandade sedan i ägg och en hel hög med kryddor (chili, paprikapulver, spiskummin, salt och timjan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.