Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Det här är det absolut saftigaste och godaste kycklingbröst jag har ätit. Den stora skillnaden är hur saftigt den är - glöm all torr och tråkigkyckling, testa sous vide
Lägg i en ugnsfast form. Använd kycklingbröst med skinnet kvar för mer smak. Grönsakstillbehören är godast i säsong, men sparrisenifrysdisken duger bra nu under vintern
Medan du har kål, betor och grädde iugnen så tar du hand om kycklingbrösten. Här bjuder jag på ett riktigt gott och lyxigt recept med ekologiskkyckling där de flesta ingredienser sköter sig själv iugnen
Salta och peppra kycklingen på båda sidor och bryn på medelvärme runt om. Skiva stammen tunt på mandolin och lägg i kallt iskallt vatten och ställ i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.