Mixa såsenoch smaka upp med salt och vitpeppar och en liten nypa socker. Lägg citronerna på plåten och låt dem bakas med det andra, då får de en sötaktigare ton och släpper dessutom mer saft ifrån sig
Lägg en klick smör på varje fiskbit och täck med bakplåtspapper. Låt rinna av på ett hushållspapper. Vispa i mjölk, gräddeoch smör och smaka av med salt och peppar
Häll i degbunken och slå på resten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ta ut bröden ur formarna och låt dem svalna på brödgaller
Just i fallet med denna soppa hade jag länge funderat på själva grundidén, och hade kanske därför en större motivation att faktiskt lägga på minnet vad jag använde och hur jag gjorde
Lägg bullarna på en bakpappersklädd plåt och toppa med vallmofrön. Lite kletiga att forma till bullar men klicka ut lika stora klickar på plåten med bakplåtspapper innan du formar dem till bullar, så slipper du att gegga med dem en extra gång för att få dem lika stora
Lägg dem i en gryta och täck med vatten. Fördela det grönsaker och aprikoser på ett fat. Ringla dressingen över salladen och sprinkla de rostade solroskärnorna över
Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, peppar och salt. matlagningsgrädde. Strö över parmesanost och servera med spenat och pressad potatis
Vätskan som blev kvar hälldes med bravur över i en såskastrulloch kokades upp. Tiden tickar förbi och annat som skulle vara medpå denna påskinspirerade middag förbereddes
Koka ngr minuter, lägg i nässlorna och tillsätt grädden, smaka av med salt och peppar. Gör en ”klimp” av mjölet som mosas med smöret och låt klimpen smälta tillsammans med buljongtärningarna under omrörning
Blanda grädde,kokossocker, citron och skal med majzena. Jag har länge tänkt skicka efter detta mjöl, för jag har aldrig sett det i en butik, men så kom jag att prata med en kompis om det, och det visade sig att hon hade mjölet hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.