Blanda i oljan. Stek kycklingbenentills de är brynta. 1 vitlöksklyfta, krossad. 12 tsk farinsocker. 11 tsk chilipulver. 11 msk olivolja. 14 kycklingbenVärmAirFryertill 200 °C. 1Blanda vitlöken med senap, farinsocker, chilipulver, en nypa salt och nymalen peppar efter smak. 1Gnidinkycklingbenen med marinaden och låt marinerai 20 minuter. 1Lägg kycklingbeneni korgen och skjut in den iAirFryer. Ställ intimern på 10 minuter. 1Sänk sedan temperaturen till 150 °C och stek kycklingbeneniytterligare 10 minutertills de är färdiga. 1Servera kycklingbenen med majssallad och baguette
Salta och peppra kycklingen på båda sidor och bryn på medelvärme runt om. Skiva stammen tunt på mandolin och lägg i kallt iskallt vatten och ställ i kylen
Kommer du ihåg att jag körde Snålseptember förra året. Jag hade planer på att köra Snålseptember även i år, men med en tvåmånadersbebis hemma blir vardagen sällan lätt att planera
Servera med en skivanyttigt bröd – t ex mittglutenfria som du hittar HÄR. Jag har satt ihop en nyttig vecka med nyttigarecept som jag själv tänkte köra i nästa vecka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.