kycklingen blandade den medpotatisenochkompotten sen bakade av allt i ugnen. Jag började med att tillaga broccoli kompotten, sen kokade jag en laddning
inte, alltid roligt att leka med maten en aning utan att ändra på energivärdet. svalnat, tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
När den svalnat tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda med lite salt. Nu har jag dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan kokt och okokt kyckling
och dela med er av sidan. blev med färsk mald nötfärs som jag fått av Bulltofta kött. Öppna locket, blanda i vitvin, vatten, tomatpure, potatisoch oregano,
passar kycklingen och Panag curry med vit & grönsparrissåsen, lika bra om inte bättre med ris men. svalnat, tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
Blanda i den kokta potatisenoch lägg dem halverade cocktailtomaterna sidan om kycklingen. Det samma gäller för potatis, om ni kokar en hel laddning så har ni för hela veckan så räcker det att ni tar det ni behöver för dagen så slipper ni laga en massa mat varje dag
Jag gillar bara hur smaken blir på sötpotatisen när den är kokad i kycklingfond, och varför skulle inte ni prova det gör den annars tråkiga maten både mer lättlagad och roligare när fler smaker är med i leken
När den svalnat tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda med lagen. Nu har jag dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan kokt och okokt kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.