Skär kycklingen i små bitar och stek i massa smör. Skär paprikan i små bitar och lägg i. Vad gäller paprikan kan man ju välja färg själv, eller hoppa över den helt
Jag lagade en kycklinggrytamedpaprika och lök. Skär kycklingen i strimlor. Krydda med salt och peppar, lägg i paprikan, löken och vitlöken och fräs lite till
Denna gången är min paprikash gjord medkyckling. Den brukar göras med nöt, fläsk, kyckling eller helt vegetarisk och alla gör den på olika sätt beroende vilken del man kommer i från och traditioner som man har fått hemifrån
Börja med att steka kycklingenmed vitlöken så det får färg runt om. Kycklingfilé skuren i tärningar. Lägg sedan i paprika, zucchini, salladslöken, buljongen, krossade tomater, creme fraiche och alla kryddorna
Foto & styling. Servera den sötsura kycklingen tillsammans med ris och sallad. Kyckling. Skölj och skär paprika i bitar och skala och skär ananas i bitar
Den sista bland syrrans favoriter är en kycklinggryta. Blanda i paprika, matgrädde, buljongtärningen, vatten och balsamvinäger, låt allt koka ihop några minuter
Kyckling, chorizo, timjan, paprika, vitlök, grädde mmm. Jag hade egentligen tänkt göra enbart en kycklingsoppa men efter att jag hade benat ur kycklingen så tyckte jag inte att det blev så mycket kött av den
Tina och dela kycklingfileerna i hälften. Häll paprikasmeten över. Smaka av med salt och peppar. Strimla dom soltorkade tomterna, lägg det och smulad fetaost på kycklingfiléerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.