En god och enkel kycklingrätt med smak av dijon och persilja som vi åt under förra veckan. Gräddiga kycklingrätter går att variera i oändlighet, tror jag lagt ut några tidigare om inte annat får jag se till att göra det
Kombinationen av den heta kycklingen och den svalkande limesåsen blir perfekt på tungan. Kycklingen steks och kryddas, sedan tillsätter man krossade tomater, fräst rödlök och kidneybönor
Det är inte ofta som jag överaskar mig själv för jag vet normalt hur god min mat blir men wow det är allt jag har att säga för kycklingen var så krämigt och smakrik god att jag själv blev överraskad
Middagen så fick det bli en jätte enkel men god och kryddig vegetarisk "kyckling" gryta som jag slängde ihop lite hur som helst, blev jätte mumsig med så enkla och få ingredienser
Jag skulle lätt kunna äta dem som en komplett rätt med grönsakerna men för den som vill ha mer i magen - och mer protein - så passar kyckling med knaprig bacon alldeles utmärkt till dessa rullar
Men den ska bara bli lätt simmig. Kyckling. Smaka av med salt, peppar, limen och ev mer honung. Börja med att skära kycklingen samt alla grönsaker i mindre bitar
Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Skär kycklingen i mindre bitar. Jag önskar verkligen att ni kunde smaka på detta genom skärmen, så att ni kan förstå hur gott detta verkligen är
Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. Bena ur kycklingen och tärna. Häll sedan över kycklingen. 1 st grillad kyckling. In med kycklingen i 15-20 min. 1 st grillad kyckling
Add a comment. Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. CategoriesGratäng, Kyckling. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano. Tagscrème fraiche, kycklingfiléer, rökt skinka, svartpeppar 40 e m. 4 kycklingfiléer
Häll på grädde och rör ner dijonsenap, sjud tills såsen kokat ihop något. Skär kycklingen i mindre bitar och stek tillsammans med lök och vitlök i fettet från baconet
Eller de behöver inte vara snabblagade kanske, men gärna lättlagade. Kyckling med dragon- & senapssås. Detta kanske inte när vi ska ha gäster, men på söndagar och vardagar nästan ett måste
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.