Kyckling med teriyakisås och brysselkål
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g kycklinglårfilé med skinn
  • 2 msk rostade sesamfrön
  • 3 salladslökar, tunt skivade
  • 400 g brysselkål
  • 2 msk japansk soja
  • 1 msk risvinäger
  • neutral rapsolja, att steka i
  • 3 dl japanskt ris
  • 0,5 dl japansk soja
  • 0,5 dl mirin
  • 0,5 dl sake eller torr sherry
  • 2 msk strösocker
  • 2 tsk riven ingefära
  • 2 klyftor vitlök, rivna
  • 800 g kycklinglårfilé med skinn 2 msk rostade sesamfrön 3 salladslökar, tunt skivade 400 g brysselkål 2 msk japansk soja 1 msk risvinäger neutral rapsolja, att steka i 3 dl japanskt ris
  • Teriyakisås0,5 dl japansk soja 0,5 dl mirin 0,5 dl sake eller torr sherry 2 msk strösocker 2 tsk riven ingefära 2 klyftor vitlök, rivna

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.