Kinesiska vårrullar med kyckling, brysselkål, svamp & morötter + sweetchili- och granatäppledipp
matkrabat.blogg.se
matkrabat.blogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15-20 stycken
  • 1 dl sweetchilisås
  • 1 dl ljus soja
  • 1 dl granatäpplejuice
  • 0,5 dl risvinäger
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • Granatäpplekärnor
  • 6 msk sesamolja
  • 500 g kyckling, delat i mindre kuber
  • 4 msk soja
  • 1 msk fisksås
  • 2 tsk hoisinsås
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk färsk riven ingefära
  • 4 hackade salladslökar
  • 400 g strimlad brysselkål
  • 2 morötter, strimlade
  • 200 g champinjoner, skivade
  • 40 stycken Vårrullepapper, alt filodeg (jag köpte mitt vårrullepapper i en asiatisk butik, finns i frysdisken)
  • Smör till pensling

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.