Börja med att koka vatten och slå över de torkade kinesiskasvamparna som du har lagt i en bunke. Det här receptet bygger på det som min granne lärde mig med en bas på riven vitkål, morot, lök, vitlök och färskriven ingefära, inga mått hade vi den gången men jag skrev ner exakt den här gången så att du kan göra presis lika goda vårrullar som vi gör
Smaka av med eventuellt mer kryddor och rör till sist ner böngroddar. Vårrullarna är precis lika goda vegetariska, ta bort färsen och öka mängden morötter, vitkål och böngroddar
Skala och riv morötterna. morötter. Vårrullarmed kyckling ochsvamp – gör så här. Blanda vitkålsfräset med kycklingen och tillsätt ostronsås, ingefära och vinäger
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
kyckling, kycklingvårrullar Tagged. Stek kyckling, paprika och lök i olivolja, pressa i en vitlök och tillsätt persilja samt de andra kryddorna och rör om
Ta en stor stekpanna eller wok och värm med olja. Servera med jasminris. Häll på kycklingfonden och lägg i löken och häll på såserna och citronsaften med lite av cecten
Färsk brysselkål, schalottenlök, rivet surdegsbröd, parmesanost och rosmarin. Huvudnumret i det här inlägget är brysselkål och schalottenlök som bakas knaprigt i ugnen med ett bröd- och parmesanströssel, lite rosmarin och olivolja
Ta en stor stekpanna eller wok och värm med olja. Servera med jasminris. Häll på kycklingfonden och lägg i löken och häll på såserna och citronsaften med lite av cecten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.