Strimlakycklingfiléerna och stek upp dem i en panna med olja, salt och peppar. I efterhand kände jag att det hade varit gott med någon sås till, kanske en tsatsiki eller liknande så det är ett tips om du vill göra den här rätten, jag toppade medlite tomater och färsk basilika
Ringlaliteoliv- eller rapsolja i en ugnsform och lägg ikycklingfiléerna och krydda medvalfria kryddor, jag använde en färdigkryddblandningen från Santa Mariamed salt, peppar, vitlök och chili
Servera kycklingentillsammansmed melonsalladen. Kyckling. Lägg upp melonsalladen på ett fat och smula över fetaost och toppa med resten av basilikabladen
Grekiskkycklingmedfetaost, squash och potatis. Dela kycklingfiléerna på längden, och bryn dem. Hoppas innerligt att det sprakar loss snart, så man kan börja andas normalt igenVi har väl medelhavsklimat skulle man kunna säga, så den här rätten kommer väl tillsin rätt dagar som dessa Vad serverar ni på bordet denna fredagskväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.