4 Kyckling 900 g fast potatis 2 rödlökar 2 förkokta majskolvar 2 msk olivolja salt och peppar 4 kycklingklubbor 250 g körsbärstomater 1/2 dl balsamvinäger Citron- och persiljehack 1 citron 1/2 kruka persilja Vitlökskräm 2 dl smetana 1 vitlöksklyfta salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Salta kycklingfiléerna och bryn dem på båda sidor i smör i en stekpanna. Koka upp skal, saft, lätt crème fraiche, kycklingfond, soja, honung och sambal oelek i en panna
4 4 kycklingbröstfiléer salt och peppar 100 g parmaskinka 1 kruka salvia 2 msk smör eller margarin 2 1/2 dl vitt matlagningsvin eller vitt vin 1 msk kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5
Stek kycklingfiléerna i bitar, salta o peppra. Häll såsen över kycklingen. Jag tycker att det räcker med saltet som man använder när man steker kycklingen och det som finns i salladskryddan, men vill man ha väldigt salt mat så kan man salta såsen lite också
Place first 12 ingredients into a large bowl and mix well. Let chicken stand in seasonings for at least 30 minutes, like in the pictures, cover and place in the fridge
Kycklingklubbor i ugn. Skölj kycklingklubborna och skär bort eventuellt överflödigt skinn. Krydda kycklingklubborna runtom med rosmarin och hälften av salt och peppar och lägg dem i en ugnsfast form
Kycklingklubbor i ugn. Skölj kycklingklubborna och skär bort eventuellt överflödigt skinn. Krydda kycklingklubborna runtom med rosmarin och hälften av salt och peppar och lägg dem i en ugnsfast form
I köttlådan fanns det några kycklingfilér och ett paket bacon så de fick utgöra proteinet och tillsammans med litet andra ingredienser fick denna rätt en italiensk touch
Hon hade bytt ut kycklingen mot Quorn, men jag byter tillbaka till kyckling… Hon skrev att såsen var så god så dom hade kunnat dricka den, nja kanske inte men ändå, den är, enligt henne himmelsk och nu ska vi se om vi håller med , men det tror jag nog, den låter supergod
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.