1 whole
small organic chicken cut into pieces, or 3 lbs chicken breast cut into large chunks
4-6 organic
chicken thighs
4-6 organic
drumsticks
2 large
tomatoes, sliced into big chunks
2 large
onions, cut into large chunks
4-6 garlic
cloves, chopped
1/2 cup
Worcestershire sauce
1/3 cup
balsamic vinegar
1/2 cup
fresh parsley, chopped
1 tsp
celtic salt
1 tsp
black pepper
2 tsp
dried thyme
3 Tbsp
olive oil
2 tbsp
unrefined sugar
1/2 cup
organic ketchup
1 whole
small organic chicken cut into pieces, or 3 lbs chicken breast cut into large chunks 4-6 organic chicken thighs 4-6 organic drumsticks 2 large tomatoes, sliced into big chunks 2 large onions, cut into large chunks 4-6 garlic cloves, chopped 1/2 cup Worcestershire sauce 1/3 cup balsamic vinegar 1/2 cup fresh parsley, chopped 1 tsp celtic salt 1 tsp black pepper 2 tsp dried thyme 3 Tbsp olive oil 2 tbsp unrefined sugar 1/2 cup organic ketchup
Ingredienser Portioner. 4 Kyckling 900 g fast potatis 2 rödlökar 2 förkokta majskolvar 2 msk olivolja salt och peppar 4 kycklingklubbor 250 g körsbärstomater 1/2 dl balsamvinäger Citron- och persiljehack 1 citron 1/2 kruka persilja Vitlökskräm 2 dl smetana 1 vitlöksklyfta salt och peppar Lägg till i inköpslistan
1. Värm ugnen till 175 grader. 2. Tomatsås. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olivoljan i en kastrull och fräs löken tillsammans med paprikapulver och oregano utan att den tar färg
Grekiska kycklingspett är så läckra att slänga upp på grillen i sommar. Marinera gärna kycklingen dagen innan, då går det snabbt att grilla dem dagen efter och kycklingen blir desto godaste om den får marineras några timmer i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.