Strimlakycklingen och stek den i smör med salt och peppar. Enligt väderrapporter ser det ut att kunna bliriktigtfint väder, hoppas bara vädergudarna håller med
Servera kycklingenmedlimesåsen och riset, gärna hackad rå rödlök eller sallad. Kombinationen av den heta kycklingen och den svalkande limesåsenblir perfekt på tungan
Wokad kycklingmedstrimlade grösnaker och kall limesås. Jag gör det nu, men håll till godo med en fantastiskt god wok medstrimlade grönsaker och kyckling
Jag använde det som fanns hemma och marinerade en kycklingfilé som jag serverade med en god nudelssallad samt en limesås som passade utmärkt till både kyckling och nudlar
Servera medris och resterande sås. Skär kycklingenimindrebitar. Godaste vi har ätit på länge. Hetta upp olja i en stekpanna och fritera/stekkycklingen så att den får lite färg
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimlakycklingen och fräs den ilite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoneri stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléernai grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skivachampinjonerna och fräs i smöret tillsammansmed grovhackad bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.