Fräs kyckling och lök ifettet. Skär kycklingeni ganska små bitar. Haka lök och vitlök. Häll i vatten, buljongtärning, passerade tomater, oregano, lagerblad
Här har jag blandat kyckling med potatis och liteolika grönsaker, paprika, tomat, purjo mm. En väldigt tacksam och enkel middag är såna man gör ”allt-i-ett” och det sköter siglite själv
Celtic Sea Salt, Kyckling, Kyckling "alltiett", Lunch, Paleo, Recept, Stenålderskost Tagged With. Jag använder migalltid av Bosarps ekologiskakyckling, de är betydligt större men har man tur blir det lite över till sallader i veckan
Bryn grytbitarnaordentligti smör och krydda med Lawry´s seasoning salt och peppar. Tillsättchampinjoner, scharlottenlök samt vitlök, låt fräsa en stund
Lite sallad kan man väl servera vidsidan men annars finnsallt med igrytan. Fast det enda man gör är att skära och marinera annars sköter det sig själv igrytan
Lägg allt utom tomaterna i en ugnsfast form tillsammans med kycklingfiléerna. Dettakycklingrecept är inspirerat av ett recept som jag hittat pâ MâBras hemsida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.