Långhelgen har jag tillbringat hos mintvillingsysteriStockholm. Vi bestämde oss för att baka och bjuda in den del av tjocka släkten som bor i vår vackra huvudstad
Förra torsdagen höll jag höstens andra kursi Svenska hösttapas. Femton gladlynta kollegor kom och lagade allt från fröknäckebröd med brynt och vispat smör till äppelmustångade blåmusslor, fläskfyllda äppelomelettrullar och rödbetcarpaccio med getost, bland annat
Efter att ha ägnat veckans fyra första dagar åt receptkorrekturläsning, broschyrskrivning, inhandling av kursmaterial, psykologikurskväll och ledning av seniorgympapass var det på fredagkvällen äntligen dags för en av minahöstkursnyheter för Medborgarskolan
Kursen leds av mig, Nilla Gunnarsson som gett ut boken Baka Glutenfritt och arbetar som föreläsare, Kost & näringsrådgivare, Kock, matkonsult och NLP-coach
Ai Ramen är Stockholms första ramenbar med egentillverkade nudlar. Ej sponsrat inlägg. Med endast fyra ramen rätter och några små förrätter att välja bland har Ai Ramen tagitstockholmarnas med storm
Dels för att jag inte producerar kakor i samma mängd som under kafetiden, dels på att tiden för bakning har fått stå tillsidan för helgresor tillStockholm
Vegan Soul Train, Food Truck/Gatukök, Stockholm/Tantolunden, Malmö. Mike Tysonburgare. Det är kanske dags att ta nästa steg för dessa Stockholms veganveteraner
Jag har varit på en otroligtlärorik Raw Food/Levande Föda kursi tre dagar. Vi lärde oss bland annat. Kursen höll till på den vackra kursgårdenVillaLivsroi Tyresö av inspirerandeKatrin Petersson
Igår åt vimiddag på Stockholmfisk både för att det var vår bröllopsdag igår men också för att tacka min mans snälla mamma som har tagit hand om vår lilla katt i en vecka när vi har varit på Kreta
Nu är det ju dagen före julafton och därför blir det inte julmat i bloggen idag utan litebilder från vårt besök på Stockholm Tapas på kungsholmen i veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.