Om du tycker att vegetariskt låter smaklöst och trist är det OBLIGATORISK närvaro för dig på den här kursen bara för att du ska få uppleva hur god kött-fri mat kan vara
en bovete och rårismjöl-fralla, fantastiska baguetter och en saftig surdegslimpa. Särskilt på baguetten som blev saftig och lufrtig på samma gång – så jag bestämde mig för att inkludera det receptet i min e-bok Baka naturligt glutenfritt och lyckas
Medlemskap i en sluten Facebook-grupp där du kan hålla kontakt med dina kurskamrater. Anmälan sker via kontaktformuläret nedan, eller via e-post till lottamat@outlook
Tack till mina fina deltagare som har gått på denna kursen och på flera av mina andra (jag har mina trogna stammisar som jag kommer att sakna nu när jag till våren tar ett kurs-uppehåll på Medborgarskolan)
Då bär det nämligen av till Gislaved igen där jag ska hålla Paj- och pirogkurs för en trevlig liten grupp där flera av deltagarna har varit med tidigare
Kursen leds av mig, Nilla Gunnarsson som gett ut boken Baka Glutenfritt och arbetar som föreläsare, Kost & näringsrådgivare, Kock, matkonsult och NLP-coach
Gröp ur en hel passionsfrukt i en shaker. Se till att få med så mycket fruktkött som möjligt. Tillsätt vaniljvodka, passionsfruktslikör, limejuice och sockerlag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.