Här är mitt favoritrecept på boeuf, det är hämtat från De hemliga recepten från Frankrikes bästa restauranger av Louisette Bertholle och räcker till 6-8 enligt receptet, 4-6 enligt mig
Inte mycket kul den erbjöd. Nähäpp. Ungefär så kändes det när jag öppnade kylen häromdagen. En tanke om paj dök upp i huvudet och på den vägen blev det
Att Iris får bra med är så klart väldigt viktigt för oss. Jag är inte jätte ambitiös när det kommer till barnmatslagning - kanske för att den mat jag lagat till vår lilla prinsessa inte varit till belåtenhet
Dag 13 i konsolideringsfasen Lördag betyder firarmåltid, och idag har jag tagit i ordentligt. Firarmåltiden behöver ju inte vara festlig i den bemärkelse, att det är lyxigt
Även om jag är karnivor måste jag erkänna att lite mer vegetabilier i kosten skulle inte skada. Jag fortsätter på det franska temat och serverar en härlig grön ärtsoppa baserad på den klassiska franska varianten men av egen modell
Nu ser jag fram emot en härlig och ledig lördag. Enligt originalreceptet ska den vara inne i ugnen i cirka 30 minuter, men det varierar ju ofta från ugn till ugn och skulle jag ha haft den här kakan inne i 30 minuter så hade den blivit torr som fnöske
så är det ju inte lika kul att läsa på bloggen. Dessert efter lördagens middag. Söndagen förblir utan någon dessert eller kaka till kaffet, då fredag och lördagen bjudit på lite mer av det goda
Men bra för lördagsmyset. . Vaknar skärrad av att ha drömt mardrömmar. Nazister (. ) sköt Akilles i drömmen och det var en förvånad hund som fick en massa kramar i morse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.