Här är mitt favoritrecept på boeuf, det är hämtat från De hemliga recepten från Frankrikes bästa restauranger av Louisette Bertholle och räcker till 6-8 enligt receptet, 4-6 enligt mig
På lördagar är det roligast att laga mat för då kan man lyxa till det lite. Jag hittade ett recept på potatisrosor som jag länge har velat prova och igår fick jag chansen
Helgen som varit ha inneburit en hel del god mat och sen så va vi ute på lokal i lördags och lyssnade på en gammal vän sen högstadietiden som börjat spela i ett band
Som utlovat kommer här recept på vad som bjöds på här hemma i lördags. Det blev ingen tre-rätters denna gången, istället för förrätt blev det Prosecco som fördrink med tilltugg till
En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Mat & Middagar. Veckans middag. Piroger. September 22, 2016 16. 44. Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger
God regnig morgon på er alla. Känns som att det är perfekt väder för att baka i helgen, vi får se. ). Man kan ju undra varför i hela friden jag inte bakat mums mums innan
Fläskytterfilé medaljonger med kantarellsås och potstisrosor garnerat med citrontimjan. Gör så här. Skala potatisar, koka dem nästan färdiga, mosa, lägg i 2 msk smör, skvätt mjölk, 1 ägg salt peppar rättika engin smet
Dragon är en av mina favoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kyckling i dragonsås med knaperstekt bacon till var jag bara tvungen att laga det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.