Nu när jag var sjuk kunde jag till ochmed ta två. På lappen hade hon skrivit ned ett recept på en ingefärashot jag skulle röra ihop och dricka varje dag
De är smaksatta medingefäraochcitronoch smakar ganska starkt utav det. Receptet var bara för en halv satts och såg ganska annorlunda ut om när jag jämförde med de recept som jag brukar använda
Fredagsmys med HÄLSOSMARTA mandlar. Citronochingefära mandlar. Den sista tiden har jag inspirerats mycket av citronen, den är snygg, fräsch, god och nyttig
Skala och riv ingefäran. Riv skalet av citronenoch pressa ut saften. Skala och pressa vitlöken. Det blir rätt mkt vätska när både frukten, citronsaftenoch vinägern börjar koka
Sila bort ingefäran. Rör i honung ochcitronsaft. Ca 2 dl riven färsk ingefära 4-5 dl vatten1 dl citronsaft2-3 msk honung Koka upp vatten ochingefäraLåt stå ett tag. - Läs hela inlägget här Ca 2 dl riven färsk ingefära. 1 dl citronsaft
Glaserade revben med smak av ingefäraochcitronDu behöver. 1 stor bit ingefära, ca 4 cm. 1 citron, skalet. Koka revbenen i vatten tillsammans med delad morot och kvartad lök i cirka 2 timmar • Kolla att köttet är mört genom att sätta in en köttgaffel i det. Skiva ingefäranoch vitlöksklyftorna • Lägg alla ingredienser utom dijonsenap och peppar i en kastrull, koka upp och sjud i cirka 8 minuter • Tillsätt dijonsenap, rivet citronskaloch svartpeppar • Ta av från värmen. Ta revbenen ur vattnet • Mixa morötterna och hälften av löken med lite av buljongen och vänd ner detta i glazen • Skär revbenen i bitar och pensla dem med glazen • Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter • Pensla revbenen ett par gånger under stektiden. 1 stor bit ingefära,. 1 citron, skalet
Mixa till en fin len smet, häll upp i ett glas och njut av den energiboost med bara nyttigheter. Häll ner kokosmjölken i din mixer, skär ingefäran i små bitar, klipp ner dadlarna och häll ner citronenoch slutligen lägger du ner kokosoljan och bladspenaten i din mixer
Skala och riv ingefäran. Riv skalet av citronenoch pressa ut saften. Skala och pressa vitlöken. Det blir rätt mkt vätska när både frukten, citronsaftenoch vinägern börjar koka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.