Bakade dessa snabba grahamsfrallor i torsdags när jag skulle ha kaffegäst på förmiddagen. 2 msk sirap. 2 dl ekologiskt grahamsmjöl. ca 11 dl ekologiskt vetemjöl. Blanda jäst och vatten tills det blir utrört, i med oljan och blanda ner med resterande ingredienser, degen ska precis släppa från kanterna, kör den imaskini 5 minuter. Låt jäsa i 30 minuter. Kavla ut degen och tryck ut 20 lika stora tekakor, här gjorde jag det med en äpplen, hjärtan och sjöstjärnor men det går absolut bra med rund eller vilken form man vill. Nagga dem och låt de jäsa 10 minuter. Grädda i 225 gr varmluft i ca 6-7 minuter. 2 msk sirap. ca 11 dl ekologiskt vetemjöl. 5 minuter L. 30 minuter. 10 minuter Gr. ca 6-7 minuter
Här kommer ett recept på riktigtsaftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen. Jag håller verkligen tummarna för att några av er kommer att göra det för det här tycker jag är ett "måste testa recept"
Finfördela smör eller margarinimjölblandningen. Blanda ner mjölken och rör ihoptill en deg, men rör intei onödan utan sluta när du kan kan forma till en deg
Finnsinget som är så gott som en nybakad macka med massa gott pålägg på. Idag bakade jag dessa otroligt goda ”polarbröd” och jag njöt verkligen av varje tugga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.