Pizza är väldigt lätt att göra och passar lika bra en tisdagskväll som fredagskväll. Idag gjorde jag en favorit medparmaskinka, champinjoner, ruccola, pesto och pinjenötter
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizzamed pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Hursomhelst hade döttrar och svärsöner önskat sig hemgjord pizza, så då fick det bli det. Nu har jag exprimenterat fram en botten som jag är riktigt nöjd med, och som jag gärna delar med mig receptet av
Nu är det bara att "dressa" pizzabottnarnamed tomatsåsen och de övriga ingredienserna. Såhär läckert ser det ut när man bakar pizza i en stenugn, botten blir lätt rostad och kanterna härligt fluggiga och knapriga
4 8 mellanstora tortillabröd 150 g färskost 125 g mozzarella 200 g grovriven halloumiost 1/2 skivad zucchini finrivet citronskal rostade mandelspån att toppa med Lägg till i inköpslistan
Strö över salt, peppar och örtkrydda medan du bryner dem lätt. Idag delar jag ett recept på nyttig pizzamed zucchini som botten men längre ner hittar du även länkar till andra goda recept med zucchini
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.