Ta ut pizzanoch fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och basilika över pizzan. Sätt in de långpannor eller plåtar som du ska baka pizzan på så att de är varma när du lägger på pizzadegen
Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizzamedsvamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Ta ut pizzabottenoch toppa med tillbehören. Pizzadeg. Dela degen i fyra bitar och baka ut dem med hjälp av en kavel på mjölat bord eller på bakplåtspapper
Men med ostarna i form av en tunt bredd ostkräm och topping i form av både ört- och vitlöksstekt svamp, karamelliserad schalottenlök och inkråmet i en god salsiccia plus en härlig mortlad örtolja som sprinklas över den färdiga pizzan blir det oemotståndligt
Smaksätt de passerade tomaterna med oregano, salt och peppar och bred på brödkakorna. Fördela den rivna osten över bröden följd av salami, svampoch inlagd paprika
Ta ut pizzanoch fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och basilika över pizzan. Sätt in de långpannor eller plåtar som du ska baka pizzan på så att de är varma när du lägger på pizzadegen
Fan en pizza botten med havregryn och sojamjöl som jag var tvungen att prova. Men jag blev inte helt nöjd med den så kommer helt klart leka vidare på detta recept för den var så lätt att göra
Kavla ut degen till passande storlek, blanda krossade tomaterna med kryddorna och blanda med en stavmixer sen bred jämt över pizzan, lägg på champinjon, kyckling, mozzarella och sist oregano
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.