Ljumna serveras de såklart på härligt amerikanskt manér med en burk majonnäs á part. Värm en stekpanna med rikligt med olja, klicka ut smeten och stek på medelhög värme
Dessa krabbkakor (med recept från ica. Iförd en röd blus, blåa jeans och röd- och vitprickiga strumpor begav sig frugan med förrätten i väskan till värdinnans palats
Hacka krabbköttet och vänd ner i fiskfärsen tillsammans med röd chili, smaka av med salt. Forma små fina biffar och stek dem på medelhög värme i rikligt med olja tills de är gyllenbruna
Krabbkakor är ju bara så gott, och detta recept är definitivt inget undantag. Med sin fräscha smak kombinerat med den kryddiga och friska lime majonnäsen så har du en riktig festmåltid, passar lika bra till bjudmaten som till vardagsmiddagen
Stek i rapsolja på medelvärme några minuter, vänd och upprepa tills krabbkakorna börjar få fin färg. Häll av krabbköttet i en sil och pressa ut vätska med en sked
De säljs aldrig med skal i affärer eller över disk, iallafall inte vad jag känner till. Blanda med hackad chili, pressad lime och lite hackad koriander
Fyll på med vatten och lägg ned istärningar. Mango- och avocadosalsa. Skär den sedan i ”fingrar” så man lätt kan äta med pinnar och doppa fisken i ingefärsdressingen
Skär avocadon i bitar och blanda den med citronsaft. Skär crabsticks i bitar och blanda med avocadon. Lägg det ovanpå pajen tillsammans med äggklyftor, dill och citronskivor
En San Miguel med en limeklyfta i halsen passar som en smäck till. Blanda avocado, ketchup, rödlök, tomat, chili, citron och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.