Servera pastan medskavgryta och broccoli. Hon har dock lite problem att få i sig penicillin-tabletterna, men tror vi fått till det nu om vi krossar och blandar med sylt
Hoppas allt är bra med er. Jag ska göra listor, meditera på dem och se till att försöka fatta så vettiga beslut som möjligt, lyssna in alla goda tips jag får och framförallt snacka en massa med er, bästa läsare
Den här majssoppan görs på ett kick och innehåller något krämigt, något knaprigt, något sött, något salt och lite värmande sting - helt perfekt på alla sätt och vis
Ingredienser Krämiga zucchininudlar medkantareller För 2 personer Tillagningstid. 30 minuter* Cashewsås 2,5 dl blötlagda cashewnötter 2 dl vatten 1 st vitlöksklyfta 0,5 msk pressad citronsaft 0,5 tsk himalayasalt 0,5 tsk svartpeppar, grovmald Kantarellröra 200 g kantareller, alt. annan valfri svamp 120 g bacon 1 st gul lök 1 näve persilja 1 st zucchini, stor Himalayasalt Ghee att steka i Topping Svartpeppar, grovmald Persilja *Tiden för blötläggningen av cashewnötterna är inte medräknad
Ansa och fräs kantarellerna i smör, smaka av med salt och peppar. Servera till ägget och garnera med krondill 4 ägg. 200 g färska kantareller eller 1 burk à 200 g
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.