Ingredienser Krämiga zucchininudlar med kantareller För 2 personer Tillagningstid: 30 minuter* Cashewsås 2,5 dl blötlagda cashewnötter 2 dl vatten 1 st vitlöksklyfta 0,5 msk pressad citronsaft 0,5 tsk himalayasalt 0,5 tsk svartpeppar, grovmald Kantarellröra 200 g kantareller, alt. annan valfri svamp 120 g bacon 1 st gul lök 1 näve persilja 1 st zucchini, stor Himalayasalt Ghee att steka i Topping Svartpeppar, grovmald Persilja *Tiden för blötläggningen av cashewnötterna är inte medräknad. Redskap att rekommendera Grönsakssvarv Husgeråd Bunke Mixerkanna Vitlökspress Stavmixer alt. Mixer Grönsakssvarv alt. Rivjärn Stekpanna Kniv
Pastan är inte pasta, utan zucchininudlar, zoodles. Det är ett riktigt bra alternativ när om man exempelvis är glutenallergiker eller vill dra ner på kolhydraterna, men ändå äta något som liknar pasta med (valfri) sås
Hoppas allt är bra med er. Jag ska göra listor, meditera på dem och se till att försöka fatta så vettiga beslut som möjligt, lyssna in alla goda tips jag får och framförallt snacka en massa med er, bästa läsare
Majssoppa med knaprigt fläsk och smörstekta kantareller. Oavsett om man har varit ute på äventyr eller har haft lyxen att sitta inne hela dagen och lyssna på smattret i bakgrunden kan det vara härligt att välkomna (eller kanske bara acceptera) höstrusket med en riktigt god, värmande och enkel soppa
Det här är en Risotto jag provsmakat och provlagat fram under lång tid, och nu är jag äntligen nöjd med receptet så då ska ni självklart få ta del utav det
Ansa och fräs kantarellerna i smör, smaka av med salt och peppar. Servera till ägget och garnera med krondill 4 ägg. 200 g färska kantareller eller 1 burk à 200 g
Stekytorna kryddade jag med flingsalt. Krämig potatisgratäng, älgfilé och kantareller. Filén stektes i smör och rapsolja till dess att det var perfekt enligt vår smak, medium för sonen och mer välstekt för mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.