Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämigsom är så himla härligt
Typ mackor eller en skål med fil… Men jag behövde ju en matlåda till imorgon med så då fick det bli något enkelt, vilket resulterade i en pasta linguini med en ärtkräm med smak av citronochparmesan
Till denna risotto stekte jag hackad zucchini i olivolja, med lite pressad vitlök, ett par bitar kronärtskocka jag hade kvar och några kaprisar och faktiskt en dutt på slutet av den rivna parmesanen blev det en otippadgodsidorätt
Rör om till en krämig blandning. Tillsätt cocktailtomaterna, salt, svartpeppar ochcitronpeppar. Koka upp lättsaltat vatten i en stor kastrull till pastan, följ paketets instruktioner
Tillsätt till sist citronsaft, rivet skal av citronen, sockerochvaniljsocker. Jag har förut provat fryst cheesecake och cheesecake med gelatiblad, men den här gjorde jag istället på fler ägg och den är min favorit hittills
Krämigkantarellsoppa med frisk smak av citron. Smaka av med citronsaften, salt och peppar. Mamman i den här bloggen har svårt att hålla sig från skogen i dessa tider
När risotton börjar bli klar och har bra konsistens kan du röra ner parmesanostenoch servera. Krämigrisotto med kyckling och svamp är en av mina favoriter när det kommer till risotto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.